Automationsingenjör till Sigma Industry Jönköping

Jobbeskrivning

Vill du jobba hos en arbetsgivare som präglas av entreprenörskap med korta beslutsvägar? där du dessutom kommer få ett stort inflytande i din utveckling och omringas av flera duktiga och trevliga kollegor. Vi söker erfarna ingenjörer som vill vara med och utforskar nya möjligheter inom intelligenta och uppkopplade system.

Grundläggande kvalifikationer

För att trivas i din yrkesroll ser vi gärna att du har:

  • Minst några års arbetslivserfarenhet inom automationsområdet och vill ta nästa steg i karriären
  • En relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola.
  • Goda kunskaper inom PLC/Robot/SCADA programmering.
  • Erfarenhet av driftsättning/testning.

Vi jobbar både med lokala men också globala kunder därför krävs goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du ska ha ett stort intresse för teknik och viljan att ständigt utvecklas och lära dig nytt. Som konsult hos Sigma värdesätter vi dom personliga egenskaperna högt då du ständigt är företagets representant ute hos våra kunder. Tidigare erfarenheter från yrkeslivet som t ex elektriker, installatör eller operatör är meriterande.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. En trygg och fast anställning med bra villkor. Kollektivavtal är en självklarhet och attraktiva lönemodeller som ger det lilla extra

Mer information

Dag Hageman
+46734382444
dag.hageman@sigma.se

Tjänst

Automationsingenjör till Sigma Industry Jönköping

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, El & Automation, Hårdvara elektronik, Provning & verifiering, Funktionsutveckling, Systemdesign, Software development, Digitalisering, Automation

Plats

Jönköping

Svar senast

2024-05-31Ansök nu
Namnlöst dokument