Maskin-, Mekatronik- och systemingenjörer med erfarenhet

Jobbeskrivning

Sigma Industry i Växjö ser en fortsatt god tillväxt och söker nu efter just Dig som är en lite mer erfaren Maskin-, Mekatronik- eller Systemingenjör.

Eftersom vi arbetar med många olika typer av verksamheter och uppdrag lägger vi stort fokus på att Du som person trivs och passar i rollen som just konsult. Med din erfarenhet och framtida ambitioner som grund gör vi vårt bästa för att hitta matchande uppdrag.

Du ser charmen i att ta dig an lite mer utmanande roller och ett större eget ansvar och njuter när bitarna faller på plats. Dessutom är du aldrig ensam - teamet är alltid närvarande och du kommer bli en del av detta och driva på teamets utveckling.

Rollen innebär ofta en hel del kontaktytor, Du föredrar att jobba i team och gillar den sociala biten av jobbet.

Verkar det intressant?

Ansök så lägger vi resten av pusslet tillsammans!

Grundläggande kvalifikationer

  • Erfarenhet och vilja att lära nytt, utvecklas, utmanas och ta ansvar
  • Högskoleingenjör eller högre
  • >2-3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Självorganiserande och självmotiverande - stort eget ansvar!
  • Kunskap inom området välkända mjukvaror
  • Skicklig på att uttrycka sig både muntligt och skriftlig
  • God social förmåga - Teamplayer
  • Behärska Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Tänk på att ett genuint intresse och stark vilja ofta kan väga upp för begränsad erfarenhet eller kunskap.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Du är en drivande och utåtriktad person med helhetssyn. En viktig egenskap som krävs i rollen är att du har lätt för att ta egna initiativ samtidigt som du har en hög arbetsmoral. Arbetet kommer innebära mycket kontakter både internt och externt vilket kräver att du är en social person som har lätt för att skapa nya kontakter. Arbetet kräver också att du är flexibel och analytisk.

Vi erbjuder

Som konsult hos oss får du arbeta tillsammans med de främsta utvecklingsintensiva företagen inom svensk industri. Uppdragen anpassas alltid i möjligaste mån, för att nivån ska bli så utvecklande och stimulerande som möjligt. Omkring dig kommer du ha många duktiga kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar. Gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som vi anser skapar trivsel.

Sigma Industry South AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom produkt- och produktionsutveckling.

Kombinationen av lång branscherfarenhet, stort engagemang, interna och externa uppdrag samt ett tätt samarbete mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Med mångfald, delaktighet och entreprenörskap stärker och utvecklar vi vår verksamhet och våra medarbetare. Skulle du vilja utvecklas i denna miljö?

Mer information

Joakim Persson
+46761255597
joakim.persson@sigma.se

Tjänst

Maskin-, Mekatronik- och systemingenjörer med erfarenhet

Kompetensområde

Beräkning & Simulering, Industridesign & Ergonomi, Mekanikutveckling, Produktionsutveckling inkl. Logistik, PLM, Projektledning, Mjukvaruutveckling inbyggda system, Test och kvalitet, Software development, Automation

Plats

Växjö

Svar senast

2024-06-30Ansök nu
Namnlöst dokument