Embedded Utvecklare

Jobbeskrivning

Är du ingenjör med några års erfarenhet inom mjuk- eller hårdvaruutveckling och vill vara med och utveckla för framtiden?

Vi på Sigma Industry Evolution letar alltid efter duktiga och kompetenta kollegor som, precis som vi, brinner för ny teknik och utveckling! Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta inom flera olika områden i spännande uppdrag hos våra världsledande kunder - helt enkelt det bästa med att vara konsult – varierande arbetsuppgifter och erfarenhet men med tryggheten från en och samma arbetsgivare!

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet från några av nedanstående punkter. Ju flera du har, desto bättre. Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande:

  • Kretskortsbygge
  • Inbyggda System
  • Batteristyrning
  • Laddning
  • Kraftelektronik
  • Programmera processorn på kortet

VILKA ÄR VI?
Vi älskar att göra saker tillsammans och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop vilket har varit fantastiskt och något vi vill fortsätta med. Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling.

VI ÄR EN DEL AV SIGMA GROUP

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 5000 anställda och verksamhet i många länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.

Meriterande färdigheter, egenskaper och erfarenheter

Vi erbjuder

Mer information

Ivan Kertan
+46761287807
Ivan.Kertan@sigma.se

Tjänst

Embedded Utvecklare

Kompetensområde

Mjukvaruutveckling inbyggda system

Plats

Lund, Malmö

Svar senast

2024-06-28Ansök nu
Namnlöst dokument